Wspieraj

Twoje zaangażowanie może zmieniać świat!

Tak – właśnie Ty możesz to zrobić. Sprawić, że świat stanie się lepszy. Może nie zobaczysz od razu wielkiej, globalnej zmiany, ale możesz pomóc zmienić czyjeś życie. Na lepsze. Małymi kroczkami, ale konsekwentnie. Tak od lat działa nasza Fundacja dla dobra innych.

Jak to zrobić? Jest kilka sposobów

• zostań wolontariuszem

– pragniesz pomagać rodzicom, którzy utracili swoje dziecko przed narodzeniem?

– jesteś szczęśliwym posiadaczem lekkiego pióra, narzędzi do edytowania tekstów, wiedzy merytorycznej z zakresu utraty (medycznej, psychologicznej, prawniczej)?

– wiesz, jak poruszać się w mediach społecznościowych, by skutecznie docierać z informacją do właściwego odbiorcy?

– być może sam jesteś rodzicem po stracie, doświadczyłeś pomocy, a teraz chcesz pomagać innym w podobnej sytuacji?

Zgłoś się do nas! Jesteśmy bardzo ciekawi, by Cię poznać i wspólnie wspierać oraz pomagać rodzicom po stracie.

• przekaż darowiznę

Nasze działania są możliwe wyłącznie dzięki darowiznom osób prywatnych. Jedynie stałe, nawet niewielki wpłaty pozwalają nam prowadzić naszą działalność: organizować kolejne miejsca pochówków Dzieci Utraconych, tworzyć projekty i kampanie informacyjne dla rodziców po stracie, pomagać w leczeniu niepłodności metodą naprotechnologii, szkolić personel medyczny, prowadzić Poradnię Donum Vitae, i wiele, wiele innych.

Wszystkie darowizny prosimy przekazywać na podany nr konta
z tytułem przelewu: DAROWIZNA
Fundacja Donum Vitae
ul. Świętego Ducha 9
nr konta
86 2030 0045 1110 0000 0230 9970
  • przekaż ubranka dziecięce do naszego Sklepiku Charytatywnego

Daj drugie życie… dziecięcym ubrankom! Być może jesteś posiadaczem ubranek dziecięcych, które nadal cieszą oko i nadal z radością ubrałbyś w nie swoją pociechę, jedynie rozmiar już niestety jest nieodpowiedni. Być może nie wiesz, co z tym dorobkiem zrobić? Żadnego dziecka, ani w rodzinie, ani wśród znajomych na horyzoncie nie widać.

Przekaż je do Sklepiku Charytatywnego naszej Fundacji!

Dołożymy wszelkich starań, aby dać im drugie życie. W każdy czwartek, w godzinach pracy naszej Fundacji, tj. od godz. 9-17, każdy będzie miał możliwość zakupić ubranka dziecięce przekazane przez naszych darczyńców, a cały dochód, ze sprzedaży zostanie przekazany na realizację celów statutowych naszej Fundacji.